Bir İnceleme yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve onat yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Bununla omuz omuza süflidaki kriterlere ehil olan yerlerde sessiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması onaylama edilir.

Bu doğrultuda ülke bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere nazaran hangi bünyelarda yangın bapsı kullanıvermek zorunludur bakacak olursak;

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş Yangın Kapısı olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, dışarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları çoklukla otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene Yangın Kapısı yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar Yangın kapısı istanbul ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilim verecektir.

Yekta kanatlı yangın bapları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem buyurmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

ve kontrolleri yapılmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son denli özen edilmektedir. Medyaya yansıkat ve yangın bapsı nedenli kişi kayıplarının olması bu konuya sebep ögönen verilmesi icap ettiğinin en önemli demıtıdır.

Report this wiki page